FYFAN VA SKÖN SEGER IGÅR KVÄLL!! seger mot serie 2 kumla, vi förlorade förra matchen med 5-2
så det va så jävla skönt att vinna mot dem!, riktigt bra laginsats! :)
Här är matchreferaten från matchen:

Kumla hade bra inramning på matchen med intro, speaker och line up, och en peppande publik, det tillhör ju inte vardagen direkt.

Den här segern var speciell så det känns så sjuuukt skönt just nu.
Som alla vet gjorde vi tio bedrövliga första minuter i första mötet mot Kumla och hamnade i 0-4 underläge vilket vi aldrig mäktade ta igen, förlust var ett faktum med siffrorna 2-5.
Idag blir det en helt annan matchbild. Vi tar kommandot och startar starkt med flera målchanser direkt och taktiken sitter där den ska. Jag tror inte Kumla hade något som var speciellt farligt alls under första perioden då vi spelar med ett kompakt försvar som krånglar till det för dem. 09.37 gör Jenny 0-1 för ca 1,5 min senare (11.03) sätta 0-2 och vi har fått en smakstart och verkligen revanch för första tio minuterna i förra mötet. 13.38 drabbas vi av en utvisning då Åsa får U2 för hårt spel. Vi spelar stabilt och klarar av boxplayet utan problem. 17.01 gör Jenny sitt tredje mål och i första perioden tycker jag vi var det bästa laget på planen.
Vi får en smakstart på andra perioden och endast 0.22 sek in sätter Johanna W
0-4. Vi fortsätter pressa Kumla och får ett frislag framför mål 04.53 som Michelle (äntligen!!!!) sätter då hon skjuter ett LÅGT ( -D ) skott rätt förbi alla framför mål, 0-5 är ett faktum. De tio första minuterna i andra tycker jag vi är det starkaste laget men sen börjar Kumla komma in mer och mer i matchen och producerar farliga målchanser. Kumla lägger i en högre växel och får utdelning för det, 12.56 1-5 & 16.02 2-5 och de är nu med i matchen efter en blek första period. Jenny kliver fram och presenterar sig igen genom att göra hennes fjärde mål 19.04 och vi har med oss en 2-6 ledning inför sista. Någonstans under andra perioden tvingas Elin plocka sin klubbdelar på planen då den klubban gick i graven.
Vi åkte dit med 2 backpar, 2 centrar och 5 fw så man kan väl säga att vi mer eller mindre spelar på 2 kedjor hela matchen och hänger med bra när Kumla trampar igång men i tredje börjar orken ta slut. Kumla sätter 3-5 02.14 och kryper allt närmre att sätta ytterligare ett mål känns det som. 11.33 drabbas vi av en utvisning igen då Johanna får en U2 för obstruktion. Återigen spelar vi mycket stabilt i box och vi skapar bra kontringar mot Kumla.
Kumla är vassare än oss och de försöker hela tiden pressa upp tempot och fiskar lite för att skapa farligheter men vi lyckas hålla undan. 16.49 tar de time och försöker febrilt lirka in bollen .19.05 så lyckas de dock snyggt sätta 4-6 och vi är helt slut och nöjda med att det inte återstår mycket av matchen.
Slutsignalen kommer och vi är tre poäng rikare efter en stark laginsats.
Vi går om Kumla i slutspelstabellen i och med denna seger så nu är vi på 2:a plats i tabellen, skoj!