trötter

kom hem vid en åtta blev hoppa in i duschen direkt, kändes så värdelöst att åka till hällefors och krossa dem med 15-0?
kändes inte ens värt faktiskt.. men är jätte trött men haft en riktigt bra helg iaf, men orkar inte att de är skola imorrn längtar bara tills nästa helg som kommer och då ska vi fira emma som blir hela 19 bast! sä jävla skönt att jag har fyllt tidigt :Där så himla sjukt trött så ska lägga mig i sängen och titta klart på wallander och mysa ner i sängen.
sen så har man match imorrn också , och de blir en krigar match och vi behöver poängen verkligen så vi får kvala upp!
men skriver väl imorgon när jag kommer hem från skolan!:)
ha de bra
hörs



kommer aldrig glömma mina söt bebisar när dem va minisar,
alessandra på bilden med dem!

sovtime

satt på gränden med denna tjej, sen träffa vi på ida också satt och prata om  resor i sommar och ja jag längtar sönder tills vi åker. och ja vi hade dee så jävla kul som vanlig och bara babblar och babblar..som vanlig hah
och inte om vettiga saker heller :D är jätte seg i kroppen och trött som fan..
tittar på en film på trean och ska nog mysa ner mig i sängen för upp tidigt imorgon, klockan elva=väldigt tidigt för mig
så ha de bra
hörs:*


gränden

nu ska jag ta men ner till gränden för en fika med tjejerna.
har ej tid min buss kommer om 2 minuter så lägger in bilder när jag kommer hem.
tidig kväll för har match imorrn
hörs

tummen upp

ja nu har jag tagit mig upp ur sängen och väntar på mat som mamma gör sen bara fixa sig sen dra ner mot gränden och fika med madde och aless!
ja min kväll igår va mycket bra och kall!så jävla kallt det har blivit igen orkar inte med de.
jag hade höga förväntningar för krogen och gick hem med att de va så jävla kul inte alls som andra säger. kanske för att dem har tröttnat?!  har pigg som fan nu efter lite godis och cola.. kvällen blev absolut inte dyr igår, går att komma undan väldigt billig ;) men saknade min alessandra faktiskt längtar som fan tills hennes lyckliga dag kommer bara 52 dagar kvar! hoppas det går snabbt..
hanh inte skriva vad jag skulle ha på mig igår vart så stressigt med allt, men tog den rosa , sen kavaj och strumpbyxor!
men ska äta nu skriver om ett tag!, och denna gång LOVAR jag det!
hörs


klädval?

har panik PANIK panik PAnik
har ingen blekaste vad jag ska ha på mig..
de står mellan detta , för vill ha kläning på mig iaf!!!!!
ville ha min svarta kläning men den ligger i tvätten så sur på mig själv att jag inte sa åt mamma att tvätta den igår. FAN
paola tycker den rosa, jag tycker ingenting ! ska fråga mamma snart när hon kommer hem vad hon tycker.
skriver om ett tag när jag bestämt mig för vad som händer!
hörs




fuckoff så känner jag idag

kom precis hem från träning , är helt slutkörd! hah
lagade pommes och kyckling när kom hem finns då inget bättre än pommes med bea sås jammmmmii
den hära dagen har varit helt fuckad har gått runt och varit riktigt sur även paola har de.. Får bara höra fler och fler saker, vad är lögner vad är inte?!
är uppskrämd kommer aldrig våga gå tillbaka till skolan om inte paola är med :(
kommer aldrig kunna somna , är fan livrädd aja, ska sitta och tycka synd om mig nu iaf mammi gör mig sällskap iaf tur de..
blire ej nå hörsvet ej om jag kommer tillbaka
hejdå:(

läggdags med dåligt humör

man blir bara besviken ju mer man hör, man vill inte höra men man kan inte sluta lyssna. jag vill inte bry mig , men det gör man ändå , hur länge orkar man?
SÅ jävla drygt! man saknar de tiderna man hade, men längtar man tillbaka till person eller bara tiden då han just va med?! Längtar redan till imorgon att få träffa paola och bara få prata ut, om de är nått vi är bra på så äre att prata om hur arga vi är på allt och alla ! och även stöttar såklart!
när jag kom hem idag gick jag direkt och la mig och sov, sen träffa jag pappa och vi gick och titta på vib-falun.
skandal på domarinsatsen kanske? haha.
och tyvärr har jag inte orkat att svara på frågorna , men hoppas på att jag hinner imorgon.. känns som jag inte hinner göra något om dagarna lite sårligt faktiskt..
men nu ska ja mysa ner mig i min säng och titta på sex and the city, men blir nog svårt har 3 söta katter som ligger utsträckta i min säng hmm ..
hörs

mat!

precis fått hem lite donken sjukt gott va så himla hungrig! har inte hunnit svara på frågorna nu eller men de kommer de kommer hah.
känns som dagarna bara springer iväg och snart är det fredag och då ska vi ut! ska bli så jävla kul taggad som fan inför första krogen rundan ;)
men ska iväg och träffa min pappa och titta på innebandy, vib-falun så skriver när jag kommer hem och ska då försöka hinna med att svara på frågorna och lägga ut dem här :D
hörs



träna

nu ska jah kila iväg och träna, är inte alls sugen men blir som vanligt sjukt kul när man kommer dit!
sa att jag skulle svara på frågorna jag fått på mejlen idag och de ska jag! jag gör de när jag kommit hem efter duschen , alltså samtidigt som paradose dåda:)
men nu ska jag kila hörs


jag är fullt redo att träna nu! full fart

massa snack!

träffade precis sara för en cigg och massa snack!
länge sen alldeles för länge sen faktiskt satt och snacka om livet hur mycket de förändraas från år till år.. vilka man umgås med forfarande hur mycket man förändras beroende på vilka man är med och så.
men haft de jätte mysigt med saris:'
 
hörs

paradise

marcus kom precis hem från jobbet och hade med sin gotti med sig så sitter och tjockar lite och lyssnar på musik och skriver lite i bloggen. sSitter bara och väntar på att paradise ska börja, typ höjdpunkten i människors liv just nu?!och även i mitt!
och enligt paola ska vi skippa första lektionen imorrn så vi får ännu längre sovmorgon än vad vi redan har. haha får väl lyssna på henne för hon har stannat hemma 2 dagar förra veckan för att jag inte orkade gå...
paola är stolt hon har fixat en ny bakrundsbild till min bild, den finns lite längre ner...
nu sitter jag och gottar och gosar med mina bebis wille, men nu ska vi ta och lägga oss i sängen och titta på paradise tsm hoppas jag..behöver lite sällskap
just ja har massor av frågor att svara, men tänkte göra de imorrn innan skolan.
hörs imorgon:*


paolas verk, all krädd till henne för den vackra!! haha

min söta lilla älskling ligger i knät och baara myser!


erik

bara jag som är in love i honom fortfarande?

sommar

herregud va man längtar tills sommaren kommer och tar en med storm. sol&värme finns de nå bättre än det? LÄNGTAR SÅ JAG SPRICKER! sitter här och kollar på massa gamla bilder på min gamla blogg..
asså självklart saknar man sommaren i turkiet va de underbaraste på hela sommaren man kom bort och tänkte inte på nåra problem alls här hemma. Jag, amanda och alessandra de är verkligen något man kommer komma ihåg resten av livet första gången utomlands själva. Första gången är verkligen speciell! fast även de inte är så bra mellan mig och amanda kanske de blir de i framtiden, för vi va ju så pass bra vänner och vet väl in princip allt om varandra :) vi har växa ifrån varandra och sånt händer fast man inte vill!, men de är iaf inget ont ifrån mig som vissa verkar tro men men. sitter här och diggar till min söta ulrik haha sötaste grabben!





 

skultuna

började fixa mig och så när jag vaknade igår och pät &aless kom och hämta mig. vi drog till ica och alessandra panta alla sina pantburkar hehe, sen köpte vi cigg och sprite.
vi hämtade upp mikaela och evelina sen drog vi mot skultuna på förfest hos sara. Det va ganska stelt där men paola va helt ute och cykla så vi fick de lite kul ändå och gjorde vad de va till .
men vi drog mot lokalfesten och vi hade skit kul verkligen träffa gamla vänner!:)
sen drog vi med 2bussen och jag vandra till blue moon sen gick jag med putte och käka sen vart de taxi hem sen sova. Pappa kom hit och kom med presenterrolig han är får 50st tjugolappar hahah han e kul han♥ ♥ ♥ 
 
Bion så jävla bra, verkligen se värd! nu sitter jag igen och dregglar framför joel kinnaman i johan falk



bio

ska kila ner mot staden nu , ska träffa nisse och aless ska se snabba casch och bryr mig inte att alla säger att den va dålig tror jag kommer tycka den är bra! och bästa joel kinnaman är ju med
skriver och lägger ut bilder från igår när jag kommer hem från bion.


match!

har kommit hem från matchen nu vi vann med 12-0 , vart inget motstånd alls men ska bli kul för nästa vecka går vi in i slutspelet så då blir det bara svåra matcher:)
har precis lagat kyckling och pommes med bea sås riktigt gotti..
men ska hoppa in i duschen nu sen sova lite sen börja fixa mig inför kvällen.
men skriver mer om det när jag vaknat

middag

haft det jätte mysigt med tjejerna idag, sen på vägen hem så krockar bussen med nån bil vid oxbacken satt fast i 40min innan de kom en ny buss på min födelsedag och allt lyckas alltid med sånt hära:(
men ska sova nu för har match riktigt tidigt imorgon sen äre bara tagga inför kvällen som ska bli den bästa , först med förfest hoss sara sen skultuna sen blire nog silk:D



18år!

hundra år sen jag skrev någonting, men ska bli bättre nu! fyller 18 idag känns helt sjukt åren bara springer förbi!
har äntligen fått en ny laptop ,älskar den!
ikväll blir det käka med tjejerna och umgås sen massa party imorgon efter min match..
sen på söndag blir det att se snabba casch , nisse kom nyss förbi med pengar så ska jag och aless fixa biljetter idag, längtat efter att få se den älskade joel kinnaman är ju med ;)
men nu ska jag fixa mig sen dra mig ner mot stan, skriver när jag kommer hem hur den STORA dagen har varit!

RSS 2.0