tunisien 2010

Sitter och tittar på resor till tunisen , haha jag och alessandra har redan hittat resan vi vill ha så ska hålla koll på den så den inte tar slut. Bara 10månader kvar heheh men de går nog snabbare än man tror :D:D 
Så nu är det bara spara alla pengar man får in, för vi ska åka i 2 veckor ajja ska försöka tänka på nått annat nu :)
nu ska jag göra färdigt den dära gympa saken
bye


innebandy

hahah , sitter och tittar på gamla bilder på mig och alessandra hahah
herregud min gud säger jag bara, trodde aldrig man skulle förändras så himla mycket.
idag vart det att titta på råby- forsby och råby vann! bra tjejor :D
sitter och garvar sönder av alessandras sms, lovvvvvvvvvve ex!
haha tittar på ensam mamma söker , och vem kan slå filip och fredrik...
hihi hejdå fan va rolig jag är pussen


jag e kul

sitter hemma och funderar på om jag ska vandra ut till verkligheten eller umgås med mamma min, har inge sug alls på att ut och festa..
inte haft sug på att blogga heller
ah så rolig är jag, hejdå

hoppa av??!

har inte haft internet hemma på några dagar så har inte kunnat skriva nått. har precis ätit kebabpizza för mamma orkade inte göra mat hehe de gillar vi (K)  haha har spelat gh hela dagen tröttnat aldrig.
 fan va skönt med fredag imorgon ska nog till skolan imorgon iaf varit hemma 2 dagar nu.
funderar på om vi ska festa eller käka och gå på bio. Är inte alla taggad för fest den hära helgen men det kommer väl sluta med det som vanligt. Sanna kommer nog från sala hit i helgen så ska träffa henne iaf inte träffat henne sen sommarlovet hur länge som helst ju, saknar min pingla ju!
hahah jag och alessandra sitter och pratar om hur mycket vi hatar ordet gumman? hur ofta får man inte höra det när man är i ett förhållande? men gumman förlåt, gumman du är den enda, gumman jag älskar dig.
Hahah hatar det verkligen .
hatar verkligen skolan just nu, har lust att hoppa av och bara få börja jobba känna egna pengar göra vad jag vill flytta härifrån..
men snart får jag ju börja jobba iaf, tycker det ska bli sjukt roligt att jobba faktiskt :D
sen alessandra snackar om hur hon drömmer om turkiet , jag längtar till sommaren tunisien i 2 veckor kan de bli härligare eller?
fyfan nu ska jag gå och äte upp resten av godiset jag köpte igår.
börjar nog träna nästa vecka, kommer ju snart rulla fram annars hehe

snaert

sitter här och tittar på jump in , ganska bra hehe. Putte har fixat johan falk filmerna så ska titta på dem( in love )
sen Ska jag fixa mina prov som jag måste göra ligger ju inte lite efter med allt. Har haft en toppen helg med min älskade bestis alessandra, fredags vart de ju att åka till skultuna och hade de super trevligt med tjejerna. men vart ju bråk och grejer så mats kom och hämtade oss sen drog jag hem och kunde aldrig somna höh ..
men igår va jag med alessandra hos kevin som hade fyllt år och fira honom, vi käka och osv. sen drog vi vidare till pontus.
Är hur trött som helst men funderar på om jag och sara ska åka och titta på innebandy, men ska köpa donken nu heh men skriver väl mer ikvällll
kissssses

paaarty

drog till skultuna igår , träffade upp babe på stan och tog bussen in till skultuna
 och då kom azra eve och några och mötte upp oss sen vidare dit, va helt okej kul att träffa folk man inte träffat på hur länge som helst :)
men jag ska fixa mig och torka håret för ska egentligen vara hos kevin med alessandra om 50 minuter men de kommer jaag ju aldrig hinna men men de får hon ta (K)
alessandra vill festa jag vill se fotboll
de blir fotboll
men måste fixa nu ....

123


dden är ffffin:)
precis kommit hem från skolan men ska ut och träffa en person nu hörs imorrrn :D

Joel Kinnaman


men kan säga att jag är besatt
men kan inte rå för att han är sveriges snyggaste kille punkt slut!



sluta aldrig hoppas

You Make Me Feel Alive
saknar din närheten
saknar din vackra ord
saknar när jag vaknar med dig på morgonen
saknar dina kyssar
saknar dina sms
saknar när du säger att du saknar mig
saknar oss inser jag nu
men försent för att inse det nu

erik

hur bra va inte de hära?

hejsvejs igen

ja, jag har ju inte skrivit på flera dagar. Jag har väl inte riktigt haft tid för va sjukt hela förra veckan sen blev jag försyld i helgen igen så har inte alls haft orken att sätta mig vid datan. men sitter iaf och håller på med näthandelsuppgiften som jag ska skicka in innan dagens slut och de går väl sådära faktiskt. sitter ute i vardagsrummet och tittar på aik-västerås oh em hejar på vik sug, sen lyckas dem göra två snabba fan va dåligt av aik ,jag som tippat på att dem skulle vinna 5-1 mamma 3-4 brorsan 2-4. hhahah muppigt vet.
men ska gå och hämta chips och cola sen dra mig till mig till mitt rum och umgås med mina alla katter och tv och mobilen. vet inte hur mkt jag smsar. mina söta kattisungar bor i mitt rum.
vet inte om jag ska se svenska hollywoodfruar eller Shall we dance? sara säger att den filmen är underbar. har sätt den en gång men kommer inte riktigt ihåg hur den är. för vill se på roast på bernst också haha hatar att de är så mkt man vill se. Mår fortfarande inge bra så känns pissat som fan att gå till skolan men måsta för redan missat massa för att jag inte gick i den hära klassen från början. orkar inte med vissa personer just nu så dudududu hela tiden orkar inte såna människor! sen grattis jonas happppppppyyyyyyyyyyyyyyyyyy för dig:)
men ska kila in på rummet och gosa ner mig i sängen.
Men köpte lite kläder i helgen men tänkte ta bilder och lägga in på senare, sen måste till affären och köpa hårfärg och färga håret.. men men nu måste jag gå om jag ska hinna med allt :D
se'eeee you

RSS 2.0